Imprint


FH JOANNEUM Gesellschaft mbH
Alte Poststraße 149
A-8020 Грац
Тел .: +43 316 5453-0
E-Mail: info@fh-joanneum.at

Регистрирани во трговскиот регистар на окружниот суд за ZRS Грац

FN: 125888f
BLZ: 56000
IBAN: AT885600020141232330
BIC: HYSTAT2G
UID: ОВС 42361001

Менаџмент:
Тел .: +43 316 5453 – 8880
Факс: +43 316 5453 – 8801

Веб-страница: www.m-commerce.enterprises

Copyright
Може да создадете линкови до насловната страница на сајтот за обука во m-commerce (www.m-commerce.enterprises) од други веб страни. Ние не преземаме одговорност за содржината од надворешни линкови.
FH JOANNEUM GmbH не презема одговорност за содржината на оваа веб страна. Грешки, непотполност и промени без претходно известување не се исклучени.